Om ons assortiment sterke dranken uit te breiden, heeft het huis Egiazki besloten te werken aan een Gin met de smaken van het Baskenland, waarbij de sleedoorn wordt gebruikt. Een recept dat de zoetheid van de sleedoorn combineert met het tonische karakter van de jeneverbes. Deze fruitige combinatie resulteert in een zeer harmonieuze Gin: delicaat, weinig bitter, zowel tonisch als fris.
Bij de proeverij is de neus bloemig en verfijnd, en de mond wordt gekenmerkt door de sleedoorn. De Gin Arana zal u verleiden met zijn verfijnde bitterheid en zijn aroma's van citrusvruchten, absint en gember.
Herontdek de geest van de Piña Colada in deze elegante variant van deze zonnige cocktail. Een kokoslikeur en een Franse ananassiroop worden verheven door een duo van rum.
NOTA BENE :
De beroemde piraat Roberto Cofresi was de pionier van de Piña Colada om te delen, maar ook volgens de legende de uitvinder ervan. Hij produceerde inderdaad liters van deze cocktail om zijn bemanning te enthousiasmeren.
Profiel : Verleidelijk, subtiel, zoet en fruitig.
Alcoholpercentage : 14,6% alc
Ingrediënten :
Rum van Maison Ferrand
Agrarische rum
Franse kokoslikeur
Kokoswater
Franse ananassiroop
Zelfgemaakte zuurmaker
Zeer snel in gebruik, deze courgettebeignets voldoen perfect aan de verwachtingen van consumenten die op zoek zijn naar tijdswinst. Deze beignets zijn gemaakt met echte schijfjes courgette en een fijne krokante deeg. Ideaal warm of koud als voorgerecht of aperitief, ze passen uitstekend bij uw vlees, vis of salades.
VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg
Kaas geproduceerd door herders die transhumeren. Deze herders en hun kuddes brengen 3 maanden in de zomer door in de hoge bergen van de Pyreneeën, op hoogtes variërend van 1000 tot 2300 m. De aanwezige flora is uniek en geeft een unieke aroma, een fruitige smaak.
Wij leveren door heel Frankrijk.
Domaine de la bosquette. Wij stellen voor om een Côtes du Rhône Rouge te serveren met
- Een carpaccio van rundvlees.
- Een lamsvlees van melk geroosterd met tijm.
- Het paaslam.
- Lamsvlees voor Pasen.
- Rundvlees in daube.
- Een biefstuk Stroganoff.
- Lamsgehaktballen.
- enzovoort... en natuurlijk met kaas )
De likeur: Adriatico vertegenwoordigt een nieuwe generatie Amaretto. Het wordt geproduceerd uit 100% natuurlijke Italiaanse ingrediënten, waaronder amandelen uit Apulië. Deze worden met de hand geoogst, langdurig geroosterd, vervolgens gedistilleerd en gecombineerd met tonen van vanille, kaneel, cacao en een vleugje koffie. Ten slotte voegt een snufje zout een delicate toets toe die de nabijheid van de Adriatische Zee oproept. Het resultaat is een likeur die twee keer minder zoet is dan traditionele Amaretto en beschikt over een prachtige aromatiek. Een genot om te consumeren met ijs of in cocktails (Amaretto Sour, Amaretto Coffee of Godfather)!
Het huis: Adriatico is de geslaagde onderneming van Jean-Robert Bellanger, een Franse ondernemer die de grote Italiaanse merken op hun eigen terrein uitdaagt. Op 40-jarige leeftijd besluit hij zich om te scholen in de drankenindustrie en richt hij het merk op in september 2019.
Type: Amaretto
Inhoud: 70cl
Alcoholpercentage: 28%
100% wild en gevangen in de koude wateren van Groenland (FAO-zone 27), onze Pandalus Borealis garnalen "Head On Shell On" zijn op maat gesorteerd, gekookt en direct aan boord van het schip OCEAN TIGER ingevroren.
Een gecontroleerde vangst om u producten van hoge kwaliteit te bieden.
Caliber 90/120.
Beschikbaar in blik van 750g, doorzichtige zak met handvat van 1 kg en in bulk van 5 kg.
Een grote klassieker in de familie van de likeuren, bij Egiazki hebben we snel besloten om ons eigen recept voor muntlikeur te creëren.
Onze lijn van likeuren speelt meer met zoetheid en subtiliteit, hier hebben we ingezet op intensiteit en frisheid.
Naast zijn frisheid valt Menta Egiazki op door zijn lichtheid, rondheid en subtiele specerijen. We hebben deze balans bereikt door twee variëteiten munt te combineren, een pittige en een groene. De eerste zorgt voor een gevoel van absolute frisheid en de tweede verzacht deze subtiele mix.
Ons recept is gemaakt van natuurlijke extracten van munt en pepermuntbladeren verkregen door distillatie.
U moet ook weten dat deze prachtige groene kleur die de Menta tentoonstelt, het teveel aan suiker niet verbergt en alleen het frisheidseffect in de mond versterkt.
Deze bereiding van in blokjes gesneden gepelde tomaten in tomatensaus is gemaakt van groenten die rechtstreeks van Italiaanse boerderijen komen.
VERPAKKING: 12 x 500 g = 6 kg